x

Tipovi cura s kojima frajeri ne žele imati posla!

Provjerite posjedujete li i vi koju od ovih iritantnih osobina...

1. Cura koja je tijekom cijelog dejta na mobitelu. Koji put možete zaviriti je li vas netko zvao ili vam poslao poruku, no kada ste s njim, zaboravite na beskonačno kopanje po Facebooku i Candy Crush.

 

2. Kronična zaljubljenica u selfieje. Stvaranje uspomena je divno, no frajerima je jako iritantno kada netko svakih par minuta slika selfieje, nepotrebno.

 

3. `Ne možemo ovako...` tip cure. To bi bila ona s kojom veza iz bilo kojeg razloga nije onakva kakva bi trebala biti i koja svaki put kad se vidite ponavlja kako `više ne možete tako...`.

 

4. Cura koja mijenja velike životne odluke svakih nekoliko mjeseci. U redu je u dvadesetima otkrivati tko smo, no osoba koja stalno mijenja poslove, mjesto i/ili državu življenja, pa da otkaz, pa bi malo putovala svijetom, je jednostavno naporna.

 

5. Cura koja svakih nekoliko mjeseci mijenja broj mobitela. Nakon čega redovito nestane iz života brojnih ljudi, dok ponovno ne naleti na njih. 

 

6. Cura koja traži frajera koji će biti njezin privatni Instagram fotograf. Ovo je još gore od opsjednutosti selfiejima. Tko želi glumiti paparazzi fotografa cijelo vrijeme?

 

7. Cura koja nakon dva dejta traži da definirate vaš odnos. U redu je znati kako stojimo, ali neminovno je potrebno da prođe određeno vrijeme kako biste vidjeli hoće li nešto biti od vas dvoje. 

 

8. Cura koja se zainteresira za frajera samo kada on započne nešto s nekom drugom curom. Ako vam se netko sviđa, onda vam se taj netko sviđa uvijek. I ne igrate ovakve psihotične igrice.

 

9. Cura koja jednu potpuno sporednu stvar pretvori u cijelu svoju filozofiju. I koja frajera na dejtu na primjer ubije pričama o filozofiji veganstva. U redu, ne jedete ništa što je životinjskog porijekla. Nema potrebe pričati o tome satima.

 

10. Cura koja ne prestaje slati poruke. I od koje frajeri u principu ne mogu doći do zraka. Sviđa li vam se netko, u redu je da se čujete, no ne morate se javljati jedno drugome svakih sat vremena, bez obzira na sva dostupna sredstva komunikacije.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.