x

Tomislav Spahović potpisao ugovor sa firmom Medimpex d.o.o. Sarajevo: Sa “Arkopharma Laboratories” po nove pobjede!

Tomislav Spahović, uspješni bh. sportista i zvijezda MMA, potpisao je ugovor sa firmom „Medimpex“, nakon čega je postao zaštitno lice francuske kompanije „Arkopharma Laboratories“, čiji su oni zastupnik u BiH. 

- Sigurno da ću sada lakše treniratii i fokusirati se na same treninge i mečeve. Ovo je samo početak sigurno dobre saradnje i vjerujem da će me oni pratiti kroz moju karijeru. Dobar smo tim, a najbolji uvijek idu sa najboljima. Od ovog svjetski poznatog proizvođača do sada sam koristio matičnu mliječ u ampulama i to je odlična stvar, koja poboljšava imunititet i održava cjelodnevni ciklus. Uz taj proizvod osjećam se bolje, bolje funkcionišem i imam pojačan imuni sistem– kaže Tomislav. 

 

Spahović je nedavno potpisao i ugovor sa „American Top Teamom“, jednim od najjačih trening kampova na svijetu.

 

- Čast mi je da sam dio njihovog tima. Oni su prije 20-tak dana otvorili sjedište za Evropu u Zagrebu. Tamo sam odradio nekoliko treninga i odmah sam se svidio treneru  Conanu Silveiri, koji je prepoznao u meni veliki potencijal i pozvao me u kamp u Majamiju , gdje idem već u julu – kaže naš MMA borac. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.