x

Tottenham šokirao United, za Balea traže 80 miliona€ !

Gareth Bale, 23-godišnji velški reprezentativac i najbolji nogometaš Tottenhama, definitivno bi mogao biti najjača priča ljetnog prijelaznog roka, na kraju ove sezone.

Niz klubova koji ga žele je dug. Real Madrid, Manchester City, Manchester United i Bayern su zasad najžešće zapeli za nogometaša koji je ove sezone postigao čak 21 pogodak u svim takmičenjima.

David Gill, generalni direktor Uniteda, navodno je ove sedmice razgovarao s kolegom iz Tottenhama, Danielom Levyjem, te je pitao za Baleovu cijenu, a ostao je šokiran kada je dobio odgovor da je dostupan za 80 miliona eura.

Tottenham nikako ne želi prodati Balea, a ako se to i dogodi očigledno želi itekako dobro zaraditi na Velšaninu. No, navodno traju pregovori Tottenhama i Balea o produženju ugovora, te se šuška o novoj petogodišnjoj vjernosti dvije strane, koju bi Tottenham itekako dobro platio.

Navodno su Baleovi bliski prijatelji engleskim medijima potvrdili da Velšanin sigurno neće napuštati White Hart Lane nadolazećeg ljeta ako Tottenham izbori plasman u Ligu prvaka.

Izvor: bhsupersport/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.