x

Toyota predstavlja Auris Touring Sports i RAV4 !

Od vodeće na tržištu full hybrid tehnologije i višestruko nagrađivanih sportskih auta, preko lansiranja nove 4. generacije pionira u SUV segmentu i pogleda ka budućnosti urbane osobne mobilnosti, portfelj Toyote na predstojećem Sajmu automobila u Ženevi nastavlja naglašavati Toyotin kontinuirani uspjeh s filozofijom ‘Uvijek pravimo bolja auta’.

FT-86 Otvoreni koncept

Toyota FT-86 Otvoreni koncept je uzbudljivi “špijunski prikaz” moguće buduće varijante višestruko nagrađivanog GT86. Kreiran da izazove reakciju kupaca dok se radi na konstruiranju prototipa, FT-86 Otvoreni koncept ima cilj pokazati kako se užitak vožnje može podići na viši nivo.    

TOYOTA i-ROAD

TOYOTA i-ROAD je kompaktan i zabavan osobni mobilni koncept, koji ne emituje štetne materije, te koji može brzo i efikasno transportovati dvije osobe u urbanoj sredini. 

Auris Touring Sports

Nakon predstavljanja na Sajmu automobila u Parizu, u septembru 2012. godine, Auris Touring Sports model će svoju svjetsku premijeru imati na Sajmu automobila Ženeva 2013, gdje će biti objavljene pune specifikacije, dimenzije i izvedbeni podaci. 

Kombinujući svestranost i dinamični dizajn sa superiornim prostorom za prtljažnik i u ovom segmentu jedinstvenom full hybrid tehnologijom, novi Auris Touring Sports bi trebao postati nova referentna stavka u segmentu karavan modela srednje veličine. 

Premijeru novog Auris Touring Sports će podržati jedna studija dizajna – the Auris Touring Sports ‘Black’.

RAV4

Na svojoj evropskoj premijeri, nova 4. generacija RAV4 nastavlja nadogradnju svoje pionirske pozicije i stavlja jači naglasak na ovaj model kao porodični - bez žrtvovanja ijedne od njegovih ključnih vrijednosti. 

Novi RAV4 dolazi s osebujnim stilom, refiniranom premium-kvalitetom unutrašnjeg dizajna, većom efikasnošću i daljnjim unaprijeđenjem ovog modela s pogonom na četiri točka za novi, još uzbudljiviji doživljaj vožnje. 

Premijeru novog RAV4 će podržati dvije studije dizajna –RAV4 ‘Premium’ i RAV4 ‘Adventure’.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.