x

Toyote C-HR i GT86 sada i s mat karoserijom!

Toyota je za evropske kupce modela C-HR i GT86 pripremila nekoliko mat boja za karoseriju koje će se opciono ponuditi uz paket ``Style Selection``.

Mat karoserijama do sada su se uglavnom bavili u tuning kompanijama, a rijetkim automobilskim proizvođačima koji nude mat lakirane karoserije priključila se i Toyota koja je za evropske kupce crossovera C-HR i sportskog coupea GT86 pripremila nekoliko mat boja karoserije.

 

Ekskluzivna boja karoserije dio je opcionog paketa ``Style Selection``, a kupac će u tom slučaju na osnovnu cijenu automobila morati doplatiti 1.850 eura (za C-HR), odnosno 1.890 eura (za GT86).

 

U slučaju modela C-HR u ponudi su četiri boje (Metalstream siva, Titanium plava, Nova bijela i Marlin siva), a kupcima modela GT86 nudi se šest boja (Coffee smeđa, Bold crna, Metal siva, Ice srebrna, Frosted plava i Mamba zelena).

 

Za dodatnih 140 eura kontrastni mat efekt na modelu C-HR imat će i kućišta vanjskih retrovizora, nosači krova, krov i zadnji spojler, a za mat efekt zadnjeg spojlera u boji karoserije na modelu GT86 potrebno je još 120 eura.

 

Izvor: Klix.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.