x

Tragedija u Maglaju tokom novogodišnje noći: 19-godišnjak sletio s automobilom u rijeku Bosnu, u toku potraga za tijelom!

U Maglaju je sinoć oko tri sata poslije ponoći, u ulici Srebreničkih žrtava rata, došlo do slijetanja automobila Opel Astra u rijeku koji je u vlasništvo A.O. iz Maglaja, saznaje Avaz.ba. Prema zvaničnim informacijama iz zeničke policije iz korita rijeke izvučeno je vozilo dok mladić koji je upravljao automobilom nije zatečen.

Automobilom je upravljao E.O. iz Maglaja, rođen 1998., sin vlasnika automobila.

 

Kako saznajemo na mjesto tragedije sinoć je odmah izašla sestra mladića za kojeg se još pretpostavlja da je nestao u rijeci Bosni.

 

- U automobilu su pronađene jedna patika i naočale. Lokalna policija provjerila je sva mjesta za koja se pretpostavljalo da bi E.O., koji je upravljao vozilom, mogao biti. Međutim nije pronađen ni na jednoj od lokacija - kažu za Avaz.ba iz zeničke policije.

 

Na licu mjesta nalaze se policijski timovi i specijalna jedinica MUP-a ZDK i vatrogasci koji tragaju za tijelom mladića. Sa cjelokupnim slučajem upoznat je i dežurni tužilac Tužilaštva ZDK.

(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.