x

Treći Coffee fest Sarajevo: Novi okusi i umjetnost u šoljicama!

U My Faceu u Sarajevu je otvoren 3. Coffee Fest koji se realizuje pod motom ``Užitak te zove``. Veliki broj građana došao je kako bi uživao u okusima kafe i čokolade. Veliki broj izlagača pripremio je različita iznenađenja za nepce, ali i oči. Povodom 125 godina svoga poslovanja, Franck je na Sarajevo Coffee Festu ekskluzivno predstavio novi espresso neodoljivog okusa i mirisa - FRANCK 125 YEARS EDITION. 

FRANCK 125 YEARS EDITION otkriva priču o egzotičnim krajevima Latinske Amerike i Azije gdje na plantažama rastu najfinije sorte kafe koje čine ovu novu kafu, pa je stoga i cijeli Coffee fest odisao posebnom atmosferom, a kroz prekrasan ambijent kojim se širio miris svježe pripremljenog espressa prisutne je vodila Emela Burdžović. 

 

Novi espresso iznova etablira Franck kao autoritet u proizvodnji kafe vrhunske kvalitete, a u FRANCK 125 YEARS EDITION ugrađeno je više od stoljeća predanog rada, stručnog znanja i ulaganja u inovacije.  

 

Posjetioci će moći degustirati kafu brendova Franck, Manuel i drugih, koji su se potrudili da i ovaj put donesu nešto novo za ljubitelje kafe.

 

Ulaz na 3. Coffee Fest Sarajevo je besplatan, a otvoren je od 12 do 19 sati.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.