x

Tuning BMW-a M2 u režiji Manharta!

Manhart ima sličnu vrstu tuninga poput G-Powera. Izvlačenje konjskih snaga do maksimuma uz određene vizualne promjene koje izgledaju jako privlačno. Dobar recept za uspjeh, a od BMW-a M2 su napravili…

Nedavno smo pisali o AC Schnitzer doradi dotičnog modela koja nam je ostavila osmijeh na licu. Sad, osmijeh postaje još veći. Razlog tomu je ova kreacija koja M2 čini automobilom jačim od Lamborghini Huracana. Zamislite, čak 621 KS je nagurana u ovaj ne baš preveliki automobil i njegov 3,0 litreni redni šestak. Ležerno ćemo reći, okretni moment je 750 Nm.

 

Da se postigne tolika snaga, napravljene su radikalne promjene na motoru. Stavljen je bolji turbo te intercooler, remapirana je glavna jedinica i naravno, automobil diše putem sportskog ispušnog sustava s karbonskim završecima veličine 90mm. Za sigurno zaustavljanje, tu su bolje Kolben keramičke kočnice te KW ovjes.

 

Od vizualnih promjena najviše se ističe veliki spojler na zadnjem kraju, karbonski splitter na prednjem braniku, pragovi te poklopac motora u Manhart stilu. Michelin Cup 2 gume su stavljene na 19-inčne Manhart Concave One felge. Unutrašnjost se hvali kombinacijom alkantare i kože te zlatnim šavovima. Školjkasta sjedala Recaro Sportster CS daju još agresivniji i napetiji izgled interijera.

 

Zasigurno jedan od najjačih BMW M2 na svijetu, ali i svakako najatraktivnijih. Počastite se još jednim pogledom na primjerak vrhunskog sređivanja BMW-a.

 

Izvor: Automobili.dnevnik.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.