Turska serija ``Canan`` 13.03.2012 na televiziji OBN

13.03.2012 18:00
turska-serija-canan-13032012-na-televiziji-obn-main

Gledatelji OBN televizije će od večeras 13.03.2012 godine imati priliku gledati tursku seriju ``Canan``. Serija prikazuje život djevojčice po imenu Canan koja odmah nakon rođenja biva prodana bogatoj i uglednoj porodici.

Djevojčica je vremenom izrasla u prelijepu, otmjenu djevojku koja postaje jedinom nasljednicom višemilionskog bogatstva posvojene porodice.

Lijepu Canan utjelovila je atraktivna turska glumica Ozlem Conker koja je ubrzo nakon premijernog prikazivanja nekoliko početnih epizoda osvojila srca gledatelja širom Turske. Tako je ``Canan`` ubrzo dobila status najgledanije turske serije koja je oborila sve rekorde gledanosti u Aziji i istočnoj Evropi.

Ozlem Conker, glumica za koju televizijski kritičari tvrde da se odlično snašla u ulozi dobrodušne, bogate ali i skromne nasljednice rođena je 1973. godine u Istanbulu.

Uloga u seriji ``Canan`` brzo ju je lansirala u zvijezde, kako evropske, tako i

holivudske, te joj na atraktivnom i mladolikom izgledu mogu pozavidjeti i mnogo mlađe kolegice. Danas slovi za jednu od najljepših glumica modernog doba, te ju je magazin ``People`` proglasio ``najzgodnijim komadom`` Bliskog Istoka.

Prema Ozlem Conkerinoj ljepoti niko ne može ostati ravnodušan. Muškarci će je naprosto obožavati a žene će je voljeti ili mrziti. Njen ljepota je naprosto toliko očaravajuća da će kod vas izazvati neke emocije, bilo divljenje ili tračak ljubomore.

Seriju ``Canan`` ćete moći gledati od 13.03.2012 na televiziji OBN.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.