x

Tuzlak Vladan briljirao na Hrvatskom fashion eventu !

Vladan je zaista pravi primjer poznate konstatacije da je lakše uspjeti vani i da će vaš rad ili u ovom slučaju stil oblačenja prije primjetiti oni koju žive u drugim gradovima i državama.

Posvetiti pažnju modi na brdovitom Balkanu i recesijom zahvaćenim zemljama uz poznati balkanski mentalitet nije lako, skoro je pa nemoguće. Vladan iz dana u dan razbija modne stereotipe, a kao dokaz da je na pravom putu jeste i činjenica da je trenutno jedan od najutjecajnijih BiH fashion blogera na našim prostorima. Vladan je na planetarno popularnoj `modnoj mreži` lookbook.nu za kratko vrijeme osvojio izuzetno veliki broj zaljubljenika u modu, svoju strast prema modi pokazuje i preko svog bloga Lonely robot in a wasteland.

Nedavno je Vladan Gavrić, učestvovao  na sedmici mode u Zagrebu i to u ulozi modela, što je bio razlog da ga kontaktiramo kako bi saznali više infromacija o samom učešću na ovom usitinu najvećem modnom eventu u susjednoj Hrvatskoj.  

``Dosad sam dobijao pozivnice da budem njihov gost i da pratim revije ali ovaj put sam dobio poziv da nosim revije na najjačem fashion eventu u Hrvatskoj . Ovo je prvi put da je neko od blogera iz BiH uopšte pozvan na ovakav događaj , tako da mi je bila velika čast nositi kreacije nekih od najboljih regionalnih dizajnera. ````Uživao sam upoznavajući ljude sličnih interesa i oduševljen sam organizacijom Cro A Porter - a koja je svakako na svjetskom nivou `` za kraj istakao je Vladan koji je na reviji nosio kreacije dizajnera: Prva kreacija: Jet Lag, druga kreacija: Jelena Aleksić i posljednje dvije kreacije dizajnera Ivana Mana.

Izvor:tuzlanski.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.