x

Tuzlak čekao jedan par na kladionici za 20.000 KM i na kraju umalo završio u bolnici!

Jedan tuzlanski kladioničar je proživljavao pravu dramu, a možda i najteže trenutke u životu. Na kraju je, nažalost, ostao kratkih rukava i bez 20.000 maraka u džepu. Odigravši sedmični tiket na kojem je naredao 30 parova od utorka pa do nedjelje, na pet uplaćenih maraka i koeficijent 4.721 dobitak mu je, kada se odbije porez, bio fantastičnih 20.183 KM.

No, da kladionicu ne opustoši u pravom smislu riječi pobrinuo se igrač španskog Alavesa Manu Garcia... 

 

Naime, Tuzlak je  pogodio 29 parova, i bila mu je potrebna još samo pobjeda Atletico Madrida na svom ``Vicente Calderonu`` nad Alavesom, u okviru prvog kola španske Primere.

 

Domaći sastav, naravno, bio je apsolutni favorit, što je govorila i kvota (1,20). I na terenu je to tako izgledalo, pošto je tokom cijelog susreta Atletico dominirao.

 

Igrala se 93. minuta, kada je glavni sudija meča Ignacio Iglesias pokazao na bijelu tačku. Loptu je namjestio Kevin Gameiro i bio siguran realizator. Atletico je poveo 1:0. Tuzlak je u tom momentu vjerovatno mislio da ima novac u džepu, s obzirom na to da se očekivao kraj meča jer ga je glavni sudija produžio za tri minute. 

(avaz.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.