x

Čedomir Jovanović ponovo hitno operisan!

Čedomir Jovanović sinoć je ponovo operisan, saznaje ``Alo!``. Lider liberala je oko 21 sat hitno prebačen u bolnicu ``Banjica`` gdje mu je po drugi put za dvije nedjelje operisano lijevo koljeno.

- Tim ljekara Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti ``Banjica`` odmah je reagovao. Zaustavljeno je krvarenje. Nisu željeli da čekaju jutro, pa je hirurška intervencija urađena isto veče - kaže izvor ``Alo!`` blizak lideru LDP-a.

 

Jovanović je isto koljeno operisao i prije dvije nedjelje, a koliko je zahvat bio ozbiljan ukazuje i to što su ljekari tada morali da mu odstrane i dio kosti lijevog koljena. Lideru LDP-a je tada očišćen zglob, a sanirana su i oštećena tkiva ligamenata, tetiva i mišića.

 

Do sada je pet puta operisao i desno koljeno. Hirurška intervencija na desnom koljenu Jovanoviću je posljednji put urađena početkom avgusta, po povratku u Beograd sa porodičnog ljetovanja na Mikonosu.

 

Jovanović je do sada pet puta operisao i desno koljeno.

 

Inače, prvi čovjek LDP-a je zbog dugogodišnjeg bavljenja raznim sportovima više puta zadobijao ozbiljne povrede koljena zbog čega je morao da bude i operisan. Zbog povreda je duže vrijeme išao i na terapije kod poznatog stručnjaka Milana Ilića, koji je liječio i Anu Ivanović, kao i košarkaša Nenada Krstića dok je bio u NBA.

(24sata.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.