x

U Austriji održan veliki humanitarni koncert pod nazivom ``BiH treba tvoju pomoć``! (FOTO+VIDEO)

Veliki humanitarni koncert pod nazivom ``Bosna i Hercegovina treba tvoju pomoć`` je samo još jedan vid načina na koji je BH dijaspora u Austriji pokazala veliko humano srce i ovom prilikom skupila blizu 10.000 eura. Učesnici koncerta su se odrekli svog honorara, a usluge hotela ``Martinihof`` su bile u humanitarne svrhe. Gradonačelnih Neudörfl-a je takođe učestvovao u ovom projektu kao i mnogi drugi Austrijanci koji su dali doprinos ovom humanom činu.

Ovom prilikom portal ekskluziva.ba se zahvaljuje organizatorima Semiru Delaliću - najpoznatijem estradnom menadžeru i Amri Pinjić koji su ukazali povjerenje da budemo dio ovog velikog gesta. U tu svrhu ćemo napraviti i reportažu o podjeli sredstava u BiH te time pokazati transparentnost i učinkovitost ovog projekta.

 

Enes Begović, Sanja Maletić, Asim Bajrić, Ado Gegaj, Kadir Nukić uz muzičku pratnju su bili zaduženi da cjelovečernje druženje poprati dobra atmosfera.

 

Ovakvih događaja će biti još, a iduće nedjelje 15.6.2014. na poznatom i tradiconalnom BEČKOM TEFERIĆU na stadionu Gablitz (Wien-Purkersdorf) u organizaciji Semira Delalića će se akcija nastaviti gdje će biti postavljen poseban štand za pomoć ugroženim područjima u BiH. Ovom prilikom pozivamo sve ljude humana srca da svojim dolaskom i učešćem doprinesu ovoj humanitarnoj akciji. U muzičkom programu učestvuju JANA, HAZRE, ĐANI i ZLATA.

 

Još jednom u ime organizatora se zahvaljujemo svima na učešću.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.