x

U DVORIŠTU IMA PARK SA BAZENOM: U OVOJ RASKOŠNOJ KUĆI ŽIVI MLADA PJEVAČICA GRANDA! (FOTO)

Pola sata vožnje trebalo je od Beograda do Rušnja, gdje se nalazi raskošna porodična kuća pjevačice Tamare Milutinović, koja je spolja već ukrašena novogodišnjim detaljima. Ali više od toga nas je oduševilo zelenilo u dvorištu u kojem je Tamarin tata napravio mini-farmu!

U rijeci koja protiče kroz dvorište plivaju prave ribe teške i po nekoliko kilograma.

 

- Moj tata ih hrani ćevapima - kroz smijeh nam je otkrila pjevačica prije nego što nas je pustila u kuću.

 

- Dobro došli u moj porodični dom u Rušnju. Ovdje živi nas sedmoro - mama, tata, brat sa suprugom i dvoje djece i, naravno, ja. Došli ste u pravom momentu. Ručak samo što nismo postavili - poručila nam je pjevačica čim smo došli i brzo nas povela u kuhinju.

 

- Volim da kuham, iako možda ne djelujem tako. Volim da spremam prava srpska jela: gulaš, sarmu, pasulj... Žao mi je što niste bili tu dok smo pripremali jela, pa da vidite kako sve to izgleda u mojoj režiji - kazala je pjevačica, i predložila da odemo u dnevni boravak koji krasi pravi kamin, a kako smo se malo smrzli na putu do njene kuće, poželjeli smo baš pored kamina da se smjestimo.

 

- Ovo je moja dnevna soba, ovdje se odmaramo i družimo, porodično gledamo TV i ćaskamo. Kada su hladni dani, najviše volimo da sjedimo ovdje i grijemo se kraj kamina. Kod nas je uvijek veselo, igramo se sa našim klincima i kucom Medom, ovdje se ja ispružim i odgovaram fanovima na poruke - objašnjava Tamara, i otkriva od koga je dobila balone koji stoje nasred dnevne sobe.

 

- Moja dva najbolja prijatelja sa kojima se družim cijeli život poklonili su mi ove balone povodom prvog miliona na Jutjubu. Rekli su mi samo dođi u kafanu, a tamo me sačekalo iznenađenje povodom uspjeha nove pjesme „Hajde da zažmurimo”. Inače, i ja sam šokirana koliko pjesma dobro prolazi. Mislim da će postati pravi hit i baš sam ponosna na to - pohvalila se pjevačica.

(Pulsonline)

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.