x

U Domu mladih održana novogodišnja dječija revija Free Modelsa!

Da imaju poseban program i plan rada po kojem rade već 17 godina, pokazao je po ko zna koji  put "FModels" u zaista prepunoj dvorani "Doma mladih" u nedjelju na "Novogodišnjoj dječijoj modnoj reviji", a koja je ujedno dio projekta "Porodičnog Urban Sajma" - "URBAN FASHION&CULTURE NIGHTS" pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i sporta KS, Općine Ilidža, Općine Novi Grad, Općine Hadžići, Ministarstva obrazovanja i nauke KS, Ministarstva komunalne privrede i infrastrukture, Amko Komerca.

U zaista prepunoj dvorani Doma mladih na Skenderiji predstavio se veliki broj članova FModels-a sa različitim izlazima, a u kolažnom dijelu programa predstavila se i državna prvakinja u latino plesu Lejla Hakalović i grupa Peti Element.

 

Mini i Teen profi grupa FModels-a predstavila je novu kolekciju "Art Pletenje", tri dizajnerice koje nam dolaze iz Fojnice, kao i "Đula"nakit na oduševljenje publike. I ovu godinu, FModels je uspješno završio i zaključio sa Novogodišnjom party revijom u prepunoj dvorani Doma mladih.

 

EKskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.