x

U Fitness Sunlight Run-u sve je predodređeno ženama!

Uprkos činjenici da moderni trendovi nalažu svakodnevnu rekreaciju i žena i muškaraca podjednako, kod nas na brdovitom Balkanu fitness je donedavno bio rezervisan uglavnom za muškarce koji su težili oblikovati svoje tijelo. Danas, međutim, situacija je drastično promijenjena jer sve više pripadnica ljepšeg spola bira fitness kao ultimativni vid zabave i rekreacije. Teretane su prepune mladih djevojaka, ali i dama srednje životne dobi koje žele maksimalno poboljšati svoj izgled. I to je jedan od trendova koji se Fitness centru Sunlight Run, veoma dopada.

Sunlight Run

Grand centar - Ilidža

+387 61/101 - 929

Fitness centar Sunlight Run spada zasigurno u jedan od najbolje opremljenih centara u Sarajevu, a širok dijapazon programa namijenjenih damama, stavlja ga u poziciju broj 1. Smješten na preko 650 kvadratnih metara u Grand centru Ilidža ovaj centar predstavlja savršeno mjesto za trening i relaksaciju od užurbanog načina života ispunjenog stresom.

 

Da su pripadnice nježnijeg spola oduševljene ovim centrom dovoljno potvrđuje činjenica kako su gotovo svi termini puni i da uprkos ovoj činjenici potražnja i dalje raste. Razlog?  Fitness Sunlight Run za sve dame osigurao je posebnu cijenu od samo 35 KM koja pored fitnessa, uključuje i aerobik, pilates te svakako popularnu zumbu. Kada uz sve ovo dodate i činjenicu da svaka dama potpuno besplatno može trenirati sa instruktorom onda konačno shvatate zbog čega je Sunlight Run najbolji od najboljih.

 

Iz ovog poznatog fitness centra svima damama poručuju: ``Drage dame, pozivamo Vas da nam se pridružite te da dopustite da mi brinemo o vašem izgledu i vašem zdravlju.``

 

Kontakt broj za informacije: +387 61 101 929

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.