U Goraždu 28. februara promocija knjiga „sportskivremeplov.ba“ Muhameda Bikića

28.02.2015 16:00
u-gorazdu-28-februara-promocija-knjiga-sportskivremeplovba-muhameda-bikica-main

Nakon Sarajeva, Bugojna, Breze, Mostara, Zenice, Plava, Travnika, Visokog, Zavidovića, Kaknja, Odžaka, Ilijaša i Tuzle, dugogodišnji sportski novinar Muhamed Bikić, trenutno urednik i voditelj emisije ``As exkluziv`` na TV Alfa promovirati će drugo dopunjeno izdanje knjige ``sportskivremeplov.ba`` u Goraždu.

Promocija knjige, a u povodu Dana nezavisnosti BiH,  predviđena je u subotu, 28. februara u Maloj sali centru kulture  u 18 sati. Promotori  knige pored autora su proslavljeni bh. rukometni stručnjak Kasim Kamenica, ministar u Vladi BPK-a Damir Žuga i novinarka Elma Kazagić.

 

``Posebno mi je drago da će 14. promocija biti održana u gradu heroju, gradu sporta Goraždu, pa ovom prilikom pozivam sve ljubitelje knjige, bh. sporta u istočnoj Bosni btaj dan dođu da se zajedno podsjetimo na legendarne bh. sportiste.  Inače, prvi dio knjige je izašao uoči Svjetskog prvenstva u nogometu, a drugi dio uoči Svjetskog prvenstva u rukometu. Dakle, uoči najvećih sportskih manifestacija na koje se plasirao naš ekipni sport. Mislim da je ovo bio pravi trenutak za drugo dopunjeno izdanje, mada sam to bio planirao za kasnije. No, uspjeh bh. rukometaša je ubrzao nastavak knjige u kojoj se nalazi i veliki broj naših rukometnih legendi“, kaže Bikić.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.