x

U Hadžićima otvoren Caffe & Nargila Bar Cavally: Idealno mjesto za sve!

Ove subote, 31. oktobra u Hadžićima, na mjestu bivšeg kluba No Limit je otvoren Caffe & Nargila Bar Cavally. Na već jako dobro poznatom mjestu, svima omiljenom u Hadžićima u preuređenom prostoru čeka vas prava oaza mira i opuštajuća atmosfera u kojoj ćete uživati. Naravno, sve to je uz najbolje ponude nargila, sa raznim aromama, a nema sumnje kako će baš svi pronaći svoju omiljenu. 

Caffe & Nargila Bar Cavally

Hadželi 113

Caffe Bar Cavally će bez sumnje vrlo brzo osvojiti simpatije svih ljubitelja dobrih provoda. Nešto potpuno novo i jedinstvemo u gradu čeka na vas, a već na svečanom otvorenju uvjerili smo se kako je ugođaj i više nego vrhunski. 

 

Osim što ga karakterizira prelijepi ambijent, ovo mjesto nudi zagarantovanu oazu mira, opuštajuću atmosferu, ali i razne vrste aroma za nargilu, te brojna bezalkoholna pića. 

 

Na samom otvorenju je vladalo pravo oduševljenje. Posjetioci su bili prezadovoljni cjelokupnim ugođajem, ponudama i uslugama. Riječi hvale su se mogle čuti na sve strane, stoga ne oklijevajte i posjetite ovo mjesto koje je itekako vrijedno pažnje.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.