x

U Hotelu Emiran održan dugoočekivani event ``Beer Night``! (GALERIJA)

Hotel Emiran Sarajevo u petak 3. novembra 2017. godine otvorio je vrata brojnim posjetiocima na dugoočekivanom eventu „Beer Night“.  Marketing menadžerica Hotela Emiran Anela Ramić-Šabanić naglasila je da ovim event-om hotel zvanično, pored mnogih noviteta, u ponude uvodi i alkoholna pića.

Hotel Emiran

Aleja Bosne Srebrene

033 255 755

- Našim gostima i posjetiocima od 1. novembra nudimo alkoholna pića po promotivnim cijenama, otvorene su smoking zone u restoranu, obogaćene su Menu liste sa širokim izborom domaćih jela i peciva. Novim uslugama pratimo potrebe i zahtjeve naših gostiju. S obzirom da je vansezonski period u hotelijerstvu, možemo biti ponosni na trenutni kapacitet i popunjenost u hotelu, prvenstveno zahvaljujući vrijednom i ljubaznom osoblju, na čelu sa novom upravom. 

 

Hotel Emiran raspolaže sa kapacitetom od 90 dvokrevetnih, 36 jednokrevetnih soba i 4 luksuzno opremljena apartmana. Sve sobe i apartmani su klimatizirani, imaju minibar, flat screen sa satelitskim programima, kupaonicu uz uključen besplatan kozmetički pribor. U sklopu hotela nalazi se i Studentski dom, koji stranim i domaćim studentima nudi dašak luksuza za vrijeme trajanja studija, te na taj način čini njihov odlazak iz porodičnog ambijenta mnogo lakšim.

 

Hotel Emiran gostima nudi besplatan spa i wellness-centar, te restoran sa jelima po narudžbi, koji poslužuje tradicionalna bosanska jela, uz dnevne ponude uz simboličnu cijenu od 3,5 KM. U cijelom je objektu dostupan besplatan WiFi, fitness-centar, a na recepciji je moguće organizirati pješačke izlete, razne obilaske i izlete do obližnjih skijališta.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.