x

U Hotelu Hills otvoren Porodični sajam i Sajam vjenčanja! (GALERIJA)

U prelijepoj kongresnoj dvorani hotela Hills na Ilidži danas u 12 sati je svečano otvoren ll. BiH Porodični sajam & Sajam vjenčanja u organizaciji Urban Managmenta. Uvaženi načelnik Općine Ilidža Senaid Memić je podržao kompletan projekat, te i ove godine prerezao vrpcu i svečano otvorio sajam.

Odmah nakon prerezivanja vrpce uslijedila je modna revija FModels modela kao i bogat kulturno-umjetnički program. Svi posjetioci su osim u programu mogli uživati i u mnogobrojnim degustacijama, sajamskim popustima i prezentacijama.

 

U sklopu sajma predstavili su se domaći proizvođači i izlagači domaćih kompanija kao što su: BH Telecom, Sirma, Sunnyland, Marcaffe, Malagic namještaj, Ars populi i mnogi drugi...

 

Kada su u pitanju izlagači za dio Sajma vjenčanja predstavili su se: Svadbeni salon Bob Ekskluziv, Balon Dekor, Salon vjenčanica Hills, Salon vjenčanica Weeding Dreams, zatim dekoracije za vjenčanja Sarajevo, Photgraphy Crnovršanin, profesionalna rasvjeta, Bambus-Otoka cvjećara, Mrvica caffe-pekara i još mnogi drugi.

 

Sajam je otvoren i sutra i prekosutra. Pozivamo sve da isti i posjete, ulaz i parking su besplatni, a izlagači nude osim degustacija mnoge pogodnosti i vaučere za sve.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.