x

U Importanne centru uspješno održan drugi Market domaćih proizvoda!

U Importanne centru uspješno je održan i ujedno zatvoren drugi ``Market domaćih proizvoda`` u organizaciji Urban Managementa, relativno mlade organizacije, ali već poznate po kontinuitetu i mnoštvu uspješnih projekata.

Svrha samog marketa je podići svijest o kupovini domaćih proizvoda, pomoći malim proizvođačima da opstanu, kao i ponuditi potrošačima kvalitetne i zdrave proizvode kućne radinosti.

 

I ovaj put svi posjetioci su mogli pronaći nešto za sebe po vrlo povoljnim cijenama, kao što je izrada nakita by Luna, Svijet Kristala Fatma, kožne galanterije Džudžo i Kobra, dekupaž Đula, novitete i ponudu kozmetike Oriflame, Avon i Farmasi, Balans masažni centar, Rukotvorine Kadić, Autoškola LifeLine i posebna ponuda za sve koji imaju namjeru postati vozači, Medimpex suplementi i dodaci prehrani, kao i prehrambeni dio gdje su oni znatiželjni imali priliku i probati Med Čolić -Trnovo, Koska Sweets slatkiše i halvu, prirodno cijeđene sokove proizvedene u Brezi pod nazivom BasBasca, Strgačina Med, razne džemove, sirupe i dodatke sa Eko brda Eco Hills, Zlatne kapi - Dubočac, Jukan organski proizvodi -Gračanica, Med Rahman Babić, Stap Milk proizvodi od sira - Zenica.

 

U subotu sve prisutne u centru zabavili su mali manekeni Free Modelsa sa svojim preformansom i photoshootingom, a za najmlađe organizovane su i nagradne igre sa mnogobrojnim poklonima izlagača 2. Marketa domaćih proizvoda.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.