x

U KARLEUŠIN STAJLING POMNO GLEDALO 7.000 LJUDI: Vatrena diva zmijsko tijelo ima!

Muzička zvijezda Jelena Karleuša se prethodne noći pojavila kao specijalni gost na koncertu njenog prijatelja i kolege Saše Matića u Tuzli. Vatrena diva je ostavila poseban pečat, što zbog emotivnog izvođenja balade ``Ne smem da se zaljubim u tebe``, tako radi ekscentričnog stajlinga i nevjerovatne energije, koja je došla do izražaja uz hit ``Insomnia``. 

Saša Matić je ovoga petka održao fantastičan koncert u tuzlanskom Mejdanu, a brojna publika je s nestrpljenjem iščekivala izlazak Jelene Karleuše na scenu. Čim je kročila na binu, nastao je totalni haos, a gotovo da nije bilo osobe koja nije željela snimiti plavokosu zvijezdu svojim aparatom ili mobitelom. 

 

Emotivno izvođenje jedne od najpopularnijih balada na našoj muzičkoj sceni ``Ne smem da se zaljubim u tebe`` će se dugo pamtiti, a publika je horski, zajedno sa Jelenom i Sašom ispratila ovaj nastup. Potom je uslijedila prava ludnica uz ``Insomniju``, a vatrena JK nije štedjela energiju na sceni. 

 

Popularna pjevačica je po ko zna koji put opravdala i status modne ikone, te se pred tuzlanskom publikom pojavila u zanimljivom kostimu hrvatskog dizajnera Zigmana, koji je savršeno isticao njeno zmijsko tijelo, te ujedno golicao maštu mnogih muškaraca, jer je isti bio u boji kože. 

 

Jelena je ispraćena sa bine gromoglasnim aplauzom, a mi ne sumnjamo kako će se u interesantnom izdanju pojaviti i u sarajevskoj Zetri, 10. decembra kada će ponovo biti gošća na solističkom koncertu Saše Matića. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.