x

U Kiseljaku svečano otvoren Restoran & Pub Kamin! (GALERIJA)

Ovoga utorka, 31. oktobra u Kiseljaku je upriličeno veliko otvorenje Restorana & Puba Kamin, koji je već prve večeri dao do znanja kako će to biti jedno od omiljenih mjesta što za dobar provod, tako i za kušanje vrhunskih specijaliteta. Uz sjajnu svirku Picardia Banda do kasno u noć se veselilo, a atmosfera je bila više nego vrhunska. 

Restoran & Pub Kamin

Kreševska Cesta adresa Kiseljak

063 717 662

Na oduševljenje mnogih u Kiseljaku, Restoran & Pub Kamin je otvorio svoja vrata. Dražen Drmač i Josip Baban su kao pravi domaćini srdačno dočekali sve goste i pokazali da su svom gradu donijeli potpuno novi vid zabava. Objekat koji se nalazi na Kreševskoj cesti je otvoren na principu puba i restorana kako bi ovo mjesto mogli posjećivati gosti svih uzrasta.

 

Inače, Restoran & Pub Kamin će često raditi žurke uz specijalitete iz kuhinje, tako da će ovo biti pravo osvježenje. Samo otvorenje je proteklo uz nevjerovatnu posjetu, tako da se tražilo mjesto više. Kako domaćine Dražena i Josipa bije dobar glas, te su omiljeni u Kiseljaku i ne čudi nas nezapamćeno interesovanje. 

 

Restoran & Pub Kamin je uistinu jedinstveno mjesto, koje je idealno ne samo za noćne provode, već i savršen izbor za opuštanje tokom dnevnih sati, naravno sve to uz odlične specijalitete. Ne sumnjamo da će `Kamin` biti glavno okupljalište u Kiseljaku, a da zaista vrijedi posjetiti ovo mjesto uvjeriti će vas fotogalerija.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.