x

U Kostariki strahuju od Robbena i njegovog padanja!

Izbornik nogometne reprezentacije Kostarike Jorge Luis Pinto pozvao je FIFA-u i suca četvrtfinalne utakmice Svjetskog prvenstva Ravšana Irmatova da obrate pažnju na simuliranje nizozemskog veznjaka Arjena Robbena…

U četvrtfinalu SP u Brazilu u subotu će zaigrati Nizozemska i Kostarika. Nizozemci su u osmini finala eliminirali Meksiko kasnim pogotkom iz jedanaesterca, koji je pomalo teatralno odglumio Robben. Nizozemac je nakon utakmice priznao da je u jednom navratu simulirao prekršaj da bi izborio kazneni udarac, a to je ono čega se kostarikanski izbornik najviše boji.

- Ovo je jedno od gorućih pitanja Svjetskog prvenstva. Zaista nas brine i volio bih kada bi suci i FIFA obratili pažnju na Robbena i njegovo simuliranje – rekao je Pinto, te nastavio:

- On je jedan od trojice, četvorice najboljih igrača svijeta. Dobro sam ga analizirao i mogu reći da je sjajan. No moram priznati da je bilo nekoliko dvojbenih situacija na ovom Svjetskom prvenstvu, a što je najgore on je to i priznao! Priznao je da je simulirao! Nadam se da će suci dobro paziti da ne nasjednu na takvo što – rekao je kostarikanski izbornik.

Utakmica Kostarike i Nizozemske na rasporedu je u subotu s početkom u 22 sata po hrvatskom vremenu.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.