x

U OVOM IZDANJU JE NIKADA NISMO VIDJELI: Dragana Mirković u bazenu u Kasidolu! (FOTO)

Folk zvijezda Dragana Mirković već nekoliko dana unazad uživa u svom rodnom Kasidolu. Ona je zaista najsretnija kada je sa svojom porodicom i sa svojim prijateljima, a to smo mogli da se uvjerimo i na proslavi punoljetstva njenih sestrića Nikole i Davida. 

Međutim, ne donosimo vam samo fotografije sa porodičnih veselja popularne pjevačice, već i one koje do sada njeni fanovi nisu imali priliku da vide.

 

Mnogi su se pitali na koji način Dragana uživa tokom dana u svom selu koje je na nju oduvijek bilo ponosno jer, za razliku od mnogih javnih ličnosti, ona se nikada nije stidjela što je sa sela. Rijetke su prilike kada Draganu možemo da vidimo kako izgleda u kupaćem kostimu, a ukoliko se i vi ubrajate u one koji do sada članicu žirija prethodne sezone ``Pinkovih zvezda`` nisu viđali u ovom izdanju, ova ekskluzivna fotografija će vas sigurno oduševiti.

 

Inače, proteklog vikenda Dragana je trebalo da nastupi u Požarevcu, međutim, zbog nevremena taj nastup je odložen i to za 23. septembar. Tada će njena vjerna publika imati prilike da uživa u njenim starim hitovima kao i u pjesmama sa posljednjeg albuma ``Od milion jedan``. 

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.