x

U SCC-u otvorena LULU radnja: Pronađite svjetski poznate brendove na jednom mjestu!

U petak, 20. oktobra na drugom spratu Sarajevo City Centra svečano je otvorena LULU radnja, gdje možete pronaći svjetski poznate brendove.  Povodom otvorenja multibrand radnje najpoznatijih svjetskih modnih brendova pripremljen je dodatni popust 20%  koji traje 7 dana na sve modele kolekcije jesen - zima 2017.

LULU GOLD Multibrand store već duži niz godina postoji na tržištu Bosne i Hercegovine i donosi poznate svjetske brendove kao što su: Tommy Hilfiger, Diesel, Lacoste, Calvin Klein. Uz to, prvi put na našem tržištu u novootvorenoj poslovnici LULU GOLD Multibrand storemožete pronaći talijanski muški brend Sorbino i ženski brend Imperial. 

 

Ono što je sigrno jeste da ćete iz širokog asortimana u jesen - zima kolekciji u LULU GOLD-u moći pronaći mušku i žensku odjeću koja će sigurno zadovoljiti vaše potrebe. 

 

Uz LULU GOLD ćete uvijek biti u trendu i prvi saznati što vam donose poznati svjetski brendovi. Sve posjetioce očekuje i dodatni popust od 20% u prvih 7 dana od dana otvorenja što je razlog više da posjetite radnju na drugom spratu Sarajevo City Centra.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.