x

U SRBIJI NESTAO FUDBALER: Pronađen automobil kod jezera Garaši i oproštajna poruka!

Nekadašnji fudbaler Spartaka, Bojan Lomić(33), iz sela Poljanice u okolini Ljiga posljednji put je viđen prekjučer prije 13 sati kada je otišao na trening u novom fudbalskom klubu Novi Medoševa od kada mu se gubi svaki trag.

- Promijenio je klub i počeo da trenira u Novom Medoševcu, u okolini Lazaravca, gdje je pošao na trening. Međutim, tu mu se izgubio trag. Pronašli smo njegov automobil blizu Garaši, kod Aranđelovca, a u njemu smo našli kaiš i flašu konjaka koja je bila puna. Pored toga je stajala i oproštajna poruka sa riječima ``Majko, oprosti, nisam mogao da izdržim, bolest je bila jača``. Obišli smo jezero, ali nismo ništa uspjeli da nađemo - objašnjava Bojanov brat Dejan.

 

On dodaje da niko ne zna o kakvoj bolesti je riječ, ističući da je njegov brat trenirao u proteklom periodu, tako da nije bilo naznaka da ima bilo kakvih zdravstvenih problema.

 

- Prijatelji su mi rekli da je pozajmio neki novac od njih, a znam i da je prodao automobil prije šest mjeseci. Takođe, meni se prošle nedjelje obratio sa molbom da mu pozajmim nešto para. Ne znam da li je možda zapao u dugove, mada sumnjam da je to u pitanju - zaključuje Lomić.

 

Porodica dodaje da je cijeli slučaj prijavljen policiji koja obavlja pretragu i apeluje na sve koji mogu da pomognu da se pronađe mladić, obavijeste aranđelovačku policiju.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.