x

U STILU SVJETSKE ZVIJEZDE DOČEKANA U BIHAĆU I BUGOJNU: Suze zbog Dragane Mirković!

Jedna od najvećih balkanskih zvijezda Dragana Mirković nakon veoma uspješne američke turneje spektakularne koncerte priredila je svojoj publici u Bosni. Ovoga puta na red su došli Bihać i Bugojno. Da se tamošnja publika jako uželjela neprolaznih hitova zvijezde koja traje decenijama govore i same fotografije rekorda nad rekordima posjećenosti armije njenih obožavaoca. U njenim mega hitovima najprije je uživala publika u Bihaću.

-Kada smo objavili da u naš grad dolazi najveća regionalna zvijezda karte su odmah bile sve rasprodate – između ostalog kratko je istakao i sam organizator Elvir Mujagić.

 

-Zadovoljstvo mi je bilo biti gost na njenom koncertu. Predivna žena i neprikosnoven umjetnik – napisala je na svom Instagram profilu i mlada pjevačica Amra Halebić.

 

Uzavrela euforija oko nastupa Dragane vladala je  i u klubu Janus (Bugojno). Publika je  na samom početku dočekala ovacijama, zatim iz minute u minut pjevala svaku njenu pjesmu. Poseban trenutak izliva emocija je uslijedio kada je počela pjevati novi hit “Zašto me tražiš” koji je ujedno i obilježio proteklu godinu.

 

Maestralni orkestar uz najljepši vokal estrade još jednom je većini izmamio suze na lice. Pod erupcijom emocija koja je vladala u klubu, velikog broja hitova, bogate diskografije niko nije ostao ravnodušan. Višesatni spektakl, atmosfera koja će mnogima ostati u sjećanju bez sumnje je pečat lika, rada i djela samo istinskih i pravih zvijezda koje traju zauvijek. 

Izvor: expresstabloid.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.