x

U SUZAMA ČITAVE NOĆI: Po ispadanju sa Farme, Kristijana je napolju zadesio šok!

Kristijan Golubović je po povratku kući morao cijelu noć da moli suprugu da mu oprosti za sve što je radio na ``Farmi``. Golubović kaže da je jedva ubijedio ženu da nije vodio ljubav sa balerinom. Ivana je u to povjerovala, ali ne i da nije zaljubljen u bivšu učesnicu ``Farme``.

- I dalje peglam situaciju s Ivanom! Preksinoć je bilo strašno, oboje smo plakali. Ma idi! Te Stanija, te Balerina, te Biljana. Zamjerala mi je sve, ali ja sam joj rekao da sam za potrebe šoua svašta radio. Ona zna da sam ja lutka i da je nikad ne bih prevario. Nema od toga ništa. Koja Stanija, koja Balerina? Pa mene startuje 10.000 riba dnevno. Kad bi se nervirala za svaku i slabila ovoliko, umrla bi za mjesec dana. U mom duhu je da se sa djevojkama slobodnije ponašam. Znam da nije u redu jer sam oženjen, promijenio sam se poslije 46 godina života. Ivana zna moju narav i ubijedio sam je da nisam imao se*s sa Balerinom, ali ipak misli da sam se zaljubio u nju - rekao je Kristijan.

 

On kaže da je Ivani pao mrak na oči kada je saznala da se poslije Farme najprije vidio sa balerinom.

 

- Pitala me je ko su one djevojke sa Farme. Ubjeđivao sam je: ``One postoje, ali ja sam kod tebe i djeteta. Da sam sa njima i da mi nije stalo do tebe, rekao bih ti - zaljubio sam se kao degen na Farmi i zbogom, doviđenja! Da sam te prevario, priznao bih iako znam da tu nema oprosta. To ne mogu da ti kažem jer to nije istina! - prepričao je Kristijan razgovor sa suprugom.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.