x

U SVOM TOM NEREDU: Kupci se šokirali kad su ugledali što je na fotografijama kuće za prodaju!

Bizaran oglas za prodaju nekretnine na britanskoj stranici Rightmove provukao je pozornost ne samo kupaca nego i cijele tamošnje javnosti. Za sve je odgovoran agent Connells koji je, ne zamarajući se previše izgledom jednosobne kuće koju je za 120.000 funti nastojao ``uvaliti`` potencijalnim kupcima, objavio fotografiju dnevnog boravka u kojem se na sofi odmarala svinja, piše Mirror.

Neočekivani prizor neke je šokirao, a druge dobro nasmijao pa se oglas o prodaji kuće neprivlačnog pročelja i izrazito neuglednog enterijera našao na naslovnicama mnogih portala. Naravno, uz priložene fotografije koje svjedoče o nehaju i nebrizi vlasnika, ali i agenta koji se nije ni najmanje potrudio da iz dnevnog boravka iseli svinju, a iz kuhinje mačku te koliko-toliko neurednu unutrašnjost nakrcanu nepotrebnim stvarima i detaljima dovede u red.

 

Kada su ga korisnici stranice počeli ispitivati za svinju, Connells je uklonio fotke s korpulentnom životinjom pa su mnogi razočarano zaključili da je šteta što se svinja ne ubraja u pokućstvo.

(Večernji.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.