x

U Sarajevu održana audicija za Zvezde Granda: Od atraktivnih djevojaka, simpatičnih djevojčica do sestre ovogodišnje takmičarke!

Haos ispred zgrade OBN TV! Naime, u petak, 10. aprila u prostorijama OBN TV održana je audicija za novu 2015./2016. sezonu Zvezda Granda. Zbog ogromnog broja prijavljenih, audicija je potrajala cijeli dan, a za stolom žirija je sjedio direktor Grand Produkcije Saša Popović, poznati estradni menadžer Toni Lehmann i prošlogodišnji pobjednik Zvezda Granda Mirza Selimović. 

Nova sezona Zvezda Granda će se prikazivati, baš poput ovogodišnje - na OBN TV. Šansu da uspiju u najgledanijem muzičkom takmičenju jučer je na audiciji u Sarajevu okušalo nekoliko stotina kandidata, pa je gospodin Saša Popović imao pune ruke posla. 

 

Audiciji je prisustvovao Mirza Selimović, koji je sjedio za stolom žirija, a Popović je na trenutak vratio mladog pjevača na audiciju, kako bi ohrabrio ostale kandidate. U prostorijama OBN TV kako bi pozdravili svog direktora Popovića i ujedno dali podršku ostalim kandidatima sreli smo i Ajšu Kapetanović, kao i ovosezonsku Zvezdu Granda Milicu Stanišić, koja je došla u društvu oca i sestre, koja se prijavila za novu sezonu Zvezda Granda. 

 

Na audiciji su se mogla vidjeti i poznata lica koja već imaju iskustva sa muzičkim takmičenjima i sa muzikom kao što su Emrah Emšo i Elvin Kadrić Kadra. Kako je zainteresiranost za ovo takmičenje velika, u moru kandidata isticale su se simpatične djevojčice koje su svojim talentom osvojile Sašu Popovića, kao i nekoliko atraktivnih djevojaka, koje su osim glasom, nastojale da obezbijede prolazak i svojim stasom.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.