x

U Sarajevu otvoren Nargila bar Dolly Bell!

Ove subote 19. novembra upriličeno je veliko otvorenje Nargila bara Dolly Bell. Nargila bar se nalazi u dobro poznatoj ulici Sarajlijama - Ćumurija 2., u blizini kafića Estrada. Novootvoreni objekat nudi najkvalitetnije nargile marke Amy De Luxe, dok su okusi za nargile marke Argelini i Adalya.

Nargila Bar Dolly Bell

Ulica Ćumurija 2.

061 496 300

Nargila bar Dolly Bell je na oduševljenje mnogih otvorio svoja vrata. I pored brojnih objekata ovoga tipa u gradu, Dolly Bell se potpuno izdvaja od svih ostalih, a svojom jedinstvenošću definitivno će osvojiti srca svih ljubitelja nargila. 

 

Prije svega, tu je neodoljivi ambijent, koji će vas odvesti u svijet čarolije i predivne atmosfere, zaboravljajući na svakodnevni stres i probleme. 

 

Nargila bar Dolly Bell obiluje samo najkvalitetnijim nargilama marke Amy De Luxe i okusima za nargilu marke Argelini i Adalya. A kada se najbolje nargile spoje s jedinstvenim ambijentom garantovan je i maksimalno kvalitetan ugođaj, stoga već sada nema sumnje kako će novo mjesto u gradu postati izbor velikog broja Sarajlija. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.