x

U Sarajevu otvoren Restoran La Viva Arabia: Otvorenje uveličali ambasadori arapskih zemalja i Palestine!

Novo mjesto u Sarajevu! Na sjajnoj lokaciji u sarajevskom naselju Dolac Malta, ulica Zmaja od Bosne 91. otvoren je Restoran ``La Viva Arabia``, koji će bez sumnje postati jedno od omiljenih mjesta za pojesti nešto ukusno i fino, ne samo Sarajlijama, već i turistima. Da je riječ o objektu koji pretenduje da postane broj 1. u gradu govori i sami podatak da su samo otvorenje uveličali ambasador Palestine, te svi ambasadori arapskih zemalja u BiH, kao i Ministarstvo vanjskih poslova BiH. 

Restoran La Viva Arabia

Zmaja od Bosne 91.

Restoran La Viva Arabia je već na samom otvorenju privukao veliku pažnju, a sami objekat što enterijerom, tako i eksterijerom izdvaja se od svih ostalih. Naravno, akcenat se stavlja na međunarodnu kuhinju i samu ponudu koja daleko nadmašuje sve ostale objekte ovoga tipa u gradu. 

 

Restoran La Viva Arabia sa svojom jedinstvenom, međunarodnom kuhinjom itekako će mamiti pažnju svih posjetioca, pa čak i onih koji su u ugodni ambijent svratili samo na osvježenje u vidu napitka. 

 

Sam naziv Restorana La Viva Arabia asocira nas na arapski duh, stoga pored međunarodnih, vrhunski spremljenih specijaliteta, možete kušati arapsku kuhinju. Čudesan splet raznolikosti recepata, upotrebe prirodnih sastojaka i začina koji utiču na sva čula dostupan je i Vama uz prelijepo okruženje i naravno predivni ambijent. 

 

Restoran La Viva Arabia predstavlja jedinstveno mjesto koje odiše raznolikošću orijenta, gdje možete probati većinu jela i poslastica koju sa puno ljubavi i umijeća spremaju vješte ruke majstora. Kvalitet, ljubaznost i povoljne cijene su sinonim za odličnu uslugu i gostoprimstvo. Posjetite novootvoreni Restoran La Viva Arabia i sami se uvjerite u to. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.