x

U Sarajevu otvoren VIP Health & Spa: Na samom otvorenju uslijedilo veliko iznenađenje!

U utorak, 17. februara u TC Wisa, u ulici Kurta Schorka 7. sa radom je počeo VIP Health & Spa centar, koji će zahvaljujući profesionalnom osoblju, sjajnim uslugama i prelijepim enterijerom učiniti da se osjećate ljepše, zdravije i opuštenije. Već na samom otvorenju VIP Health & Spa je privukao veliku pažnju, tako da su prvi klijenti uživali u nekim uslugama, a prava senzacija i veliko iznenađenje jeste to da korištenjem bilo koje usluge u novootvorenom centru dobijate popust u butiku VIP Fashion, koji se nalazi u neposrednoj blizini. Ista stvar je i sa butikom.  Ukoliko odlučite kupiti nešto u VIP Fashion butiku, automatski ostvarujete brojne popuste u VIP Health & Spa. 

VIP Health & Spa je već od starta krenuo sa iznenađenjima, pa nema sumnje da će tako biti i ubuduće. Veliki doprinos tome svakako će dati i same usluge, koje su uistinu očaravajuće. VIP Health & Spa je tu da vas uljepša, učini zdravijim, a svakako i da je riječ o mjestu koje će vas, barem na neko vrijeme odvesti daleko od svakodnevnih briga i stresa. 

 

Neovisno za koju uslugu VIP Health & Spa centra da se odlučite, jedno je sigurno - iz njega ćete izaći krajnje zadovoljni, zahvalni i nasmijani. Ljubazno osoblje će se potruditi da ispuni vaša očekivanja, pa ćete se na ovo mjesto vraćati vrlo rado i sa zadovoljstvom. 

 

VIP Health & Spa vam pruža usluge solarijuma. Ono što je bitno jeste da je cijena krajnje prihvatljiva, dok je tehnologija evropskih standarda. Pored toga, tu su razne vrste masaža, koje vas čine opuštenijim i razdraganijim. Samo jedna masaža u VIP Health & Spa centru vas odvodi daleko od realnog svijeta i čini da barem na trenutak budete u svijetu mašte i maksimalnog opuštanja. A za potpuni hedonizam tu je sauna, koja će vas potpuno opustiti i koja bi vrlo lako mogla postati nešto bez čega nećete moći.

 

Ono što je zagarantovano, jeste da će u  VIP Health & Spa centru ponajviše uživati pripadnice ženske populacije. Razlog je jednostavan - nokti. Bilo da je riječ o noktima na rukama, ili nogama vaše je da samo poželite tretman koji hoćete, a vaši prohtjevi će biti ispunjeni u najbržem mogućem roku. Priuštite sebi prelijepe nokte na rukama, koje ćete s ponosom isticati ma gdje god da se pojaviti. Svakako, tu je i profesionalno šminkanje, a kako nam brzo dolaze maturske večeri naša istinska preporuka da se za vaš cjelokupni izgled pobrine jeste VIP Health & Spa. 

 

Ne propustite priliku uživati u najboljim uslugama koje nudi novootvoreni VIP Health & Spa, i to po sjajnim cijenama, uz koje dobijate i popust u VIP Fashion butiku i obrnuto.

 

Radno vrijeme: 
Ponedjeljak - Subota
12:00 - 20:00h

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.