x

U Sarajevu otvoren frizersko kozmetički salon Beauty Factory za žene i muškarce!

U sarajevskom naselju Hrasno je svečano otvoren frizersko kozmetički salon Beauty Factory (ulica Azize Šaćirbegović 8b). Ovaj moderno opremljen salon je idealno mjesto u kojem se istovremeno možete pobrinuti za lijep, moderan i zdrav izgled, te ujedno se kvalitetno opustiti.

Frizersko kozmetički salon Beauty Factory

Dalmatinska 4, Sarajevo 71000, Bosnia and Herzegovina

060 329 9013

Vlasnica novootvorenog frizersko kozmetičkog salona Beuaty Factory je Emina Jahić, koja se ovim poslom bavi već šest godina. Zajedno sa ostalim profesionalnim osobljem se može pohvaliti različitim frizersko kozmetičkim obukama. 

 

Beauty Factory je obogatio svoju ponudu vrhunskim proizvodima i tretmanima koji se odlikuju savršenom kombinacijom luksuza, profinjenosti, sofisticiranosti, ali i vještine najboljih kozmetičkih stručnjaka ljepote.

 

Salon Beauty Factory nudi sve inovativne frizerske i kozmetičke tretmane: frizer, manikir, pedikir, oblikovanje i farbanje obrva, trajne CLD trepavice, profesionalni make up, depilacija...

 

Zlatne ruke Beauty Factory tima imaju sve što Vam je potrebno, a ljubav prema ljudima i poslu garantira Vam besprijekorne i brze rezultate te novu kvalitetu življenja.

 

Kontakt:

 

Za sve informacije ili narudžbe pozovite: 060 329 9013

 

Zapratite Beauty Factory putem Facebooka ili Instagrama na: 

https://www.facebook.com/BeautyFactory-280008772083548/?fref=ts

https://www.instagram.com/beautyfactory.m/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.