x

U Sarajevu otvoren novi Toyota prodajni salon!

U sarajevskom naselju Bare sinoć je svečano otvoren novi Toyota prodajni salon. Za to je zaslužna već dobro poznata kompanija Bunjo d.o.o. koja je nakon Renauta, Dacije i Škode otvorila i novi moderan Toyota prodajno-servisni centar. Da je riječ o kompanija koja je osvojila povjerenje poznatih imena primijetilo se i sinoć, pa su ovaj događaj propratili Hanka Paldum, Daniella Mijatović, te ostala imena iz svijeta muzike, manekenstva... Goste su zabavljali Amel Ćurić i Jelena Čabarkapa.

Auto Kuca Bunjo Triab

Alipašina bb Sarajevo 71000 Bosnia & Herzegovina

033 222-630

Ovaj novi prodajno-servisni objekat na Šipu zvanično su otvorili presijecanjem vrpce vlasnik Bunjo Grupacije Enes Bunjo, predsjednik uprave Toyota Adria Masahira Kuwahare, Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić i Nj.E. ambasador Japana u BiH Hideo Yamazaki. Oni su naveli kako je ovaj događaj veoma bitan, te da predstavlja korak naprijed što u domaćoj ekonomiji, tako i u privrednoj saradnji između BiH i Japana.

Enes Bunjo je istakao kako je vrlo bitno da se ne stoji samo na jednom mjestu, već da njegova kompanija stalno radi na poboljšanju kroz razne načine, između ostalog realizujući nove ideje. Bunjo očekuje kako će Toyota tek sada imati još više poklonika u glavnom gradu BiH.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.