x

U Sarajevu otvoreni Frizerski studio i Caffe Kambera!

Na atraktivnoj lokaciji u Ulici Merhemića Trg 8. (Ciglane) u Sarajevu ovoga petka, 17. oktobra otvoreni su Frizersko studio i Caffe Kambera. Ova dva objekta su smještena tik jedan uz drugog - istih vlasnika, a ono što je najbitnije da kako Caffe bar, tako i Frizerski studio ispunjavaju sve standarde da postanu omiljeni u gradu. Brojni ljubitelji i ljubiteljke dobrih frizura i tretmana će se uputiti u Frizerski studio Kambera, koji odiše prelijepim ambijentom, dok su vrhunske usluge posebna priča za sebe. S druge strane prelijepi Caffe Kambera će biti utočište za sve koji su željni odmora i naravno fenomenalnih ponuda. 

Frizerski Studio & Caffe Kambera

Merhemica trg 8 adresa Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

+ 387 33 679 888, + 387 61 233 835

Kada je u pitanju Caffe Kambera, riječ je mjestu gdje ćete naići na raznovrsnu starosnu dob. Namijenjen je svima, kako omladincima, tako i onima malo starijim. Svojim izgledom mami goste da ponovo dođu, jer je rađen po visokim standardima, a ujedno daje osjećaj sigurnosti da se osjećate kao doma. Caffe Kambera je rađen po principu da svaki gost nađe kutak za sebe, kako je bilo i na samom otvorenju. Na samom otvorenju većina njih je odlučila da uživa vani i za stolovima ispred objekta. Ponuda koju pruža Caffe Kambera je posebna priča za sebe. Posjetiocima je u ponudi razni izbor pića, a za dobrodošlicu se obavezno nađe još štošta...

 

Također, Frizerski studio Kambera koji se nalazi odmah do istoimenog Caffe-a posjeduje niz osobina zbog kojih će vrlo lako osvojiti put do vašeg srca. Kvaliteta, znanje, ljubaznost i perfektna komunikacija s klijentima bez sumnje će biti pravi put do uspjeha, pa ne sumnjamo da će ovaj frizerski studio postati jedan od prepoznatljivijih i prestižnijih u gradu. Frizerski studio Kambera će se u narednom periodu potruditi da svoju kreativnost, iskustvo i vještine stavi u vašu kosu, kako bi ona izgledala savršeno i zadovoljila kriterije. Ukoliko želite izgraditi vaš jedinstveni, prepoznatljivi stil frizerski studio Kambera vam upravo to i pruža. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.