x

U Visokom održana promocija knjige &#34I ja sam iz Srebrenice&#34: Uskoro promocija u Istanbulu!

U srijedu 07. maja u prostorijama velike sale opštine Visoko sa početkom u 18:30 sati održana je promocije knjige „...i ja sam iz Srebrenice“ , autora i poznatog televizijskog voditelja Fikreta Hodžića. Time je Fikret nastavio sa nizom svojih uspješnih promocija u Bosni i Hercegovini, ali i šire.

Promociji je prisustvovao veliki broj posjetilaca, a velika sala opštine bila je ispunjena do posljednjeg mjesta. Fikret je u emotivnom izlaganju između ostalog rekao kako je njegova knjiga osveta za sve ono što se dogodilo u Srebrenici. O knjizi su pored autora govorili i promotori prof. Senad Hodović i prof. Midhat Čakalović.

 

Treba napomenuti i to da je Fikretova knjiga već duži period najčitanija knjiga u Bosni i Hercegovini. Ekskluzivno vam donosimo informaciju koju je Fikret u Visokom podijelio sa nama, a to je da je njegova knjiga prevedena na turski jezik, i kako je u pripremi velika promocija u Istanbulu. Ostaje nam da Fikretu i u Istanbulu poželimo sreću i da nastavi sa nizom uspješnih promocija svoje knjige.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.