x

U ZATVORU SE PONAŠA KAO U KAFIĆU: Monstrum sinu ni svijeću nije zapalio!

Monstrum Marko Nikolić (43), koji je u srijedu u Centru za socijalni rad ubio četvorogodišnjeg sina Mihaila i nevjenčanu suprugu Maju Đorđević (39), iako je u zatvoru imao mogućnost, ni svijeću za dijete nije zapalio.

Dvostruki ubica se u Centralnom zatvoru u Beogradu ponaša kao da se ništa nije dogodilo i miran je kao bubica. Dan nakon sahrane Marka je posjetio njegov advokat i s njim je proveo više sati.

 

Naš sagovornik ističe da se Marko tokom razgovora s adokatom normalno ponašao, odnosno da ga je mirno slušao, a isto tako mu i nešto objašnjavao.

 

- Marko i advokat su više sati pričali i on se ponašao bukvalno kao da je s prijteljem na kafi - rekao je naš sagovornik.

 

S druge strane, dok se Marko ponaša spokojno, kao da je sve svoje probleme riješio, njegovi roditelji ne prestaju da plaču. Njihove komšije iz naselja objašnjavaju da Nikolići danima ne izlaze iz stana na četvrtom spratu.

 

- Prekjuče, na dan kada se obavljala sahrana malenog Mihaila i njegove majke, kroz njihova vrata se čuo lelek. Iako su vrata blindirana, jasno se čulo kako ženski glas glasno rida - rekla je jedna komšinica.

 

Kako “Alo!” saznaje, rođeni brat ubice je očajan zbog svirepog zločina koji je Marko počinio.

 

- Markov rođeni brat je bio veoma vezan za malog Mihaila i zvao je Majinu sestru da izjavi saučešće. On je plakao kao kiša zbog ubijenog djeteta i snahe. On je rekao da ne može da dođe na sahranu, jer se plašio osvete - rekao je za “Alo” jedan od Majinih rođaka. 

 

On navodi da Markov brat nije ni imao njihov broj telefona, ali da ga je nakon stravične tragedije našao.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.