x

U ZVEZDAMA GRANDA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Saša Popović sklanja žiri!

Saša Popović pripremio je velike izmjene u sedmoj sezoni „Zvezda Granda“, a tiču se žirija. Kako Kurir saznaje, Karleuša, Bekuta, Viki, Bosanac, Lukas i Marija biće sklonjeni s bine.

Direktor „Granda“ odlučio je da najgledanije muzičko takmičenje u Srbiji učini još interesantnijim, pa je krenuo od onih koji su žarili i palili prethodne dvije sezone, od žirijske šestorke. Oni će svoje mjesto imati ispod bine.

 

- Produkcija „Granda“ kupila je šest novih hidrauličnih mini-bina, na kojima će biti smještene stolice i sto za žiri. Jelena i kompanija su dosad sjedili na bini, od takmičara ih je dijelio zid, a u ovoj sezoni biće ispod stejdža. Dole će i slušati kandidate i ukoliko im se dopadne kako zvuče, pritiskaće taster i dizati se na scenu. To što Bekutu i ostale takmičari neće vidjeti, ne znači da neće ni gledaoci, jer će žiri i ispod bine snimati kamere, pa će milionska TV publika moći da vidi i čuje sve reakcije omiljenog žirija - kaže izvor Kurira iz „Granda“ i dodaje da se upravo ovih dana u „Grandovom“ studiju na Košutnjaku izvode veliki radovi kako bi stejdž bio adaptiran za nove mini-bine.

 

Članovi žirija i dalje će biti međusobno odvojeni zidovimi. Ono što će posebno obradovati gledaoce jeste povratak Sanje Kužet.

 

- Sanja i ja smo se čuli pre nekoliko dana i rekla mi je da se od septembra vraća na posao. Svi u „Grandu“ smo presretni zbog toga - tvrdi izvor.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.