x

U hotelu Radon Plaza održana donatorska večera!

U organizaciji Udruženja građana za afirmaciju i ravnopravnost “Posterus” sinoć je u hotelu Radon Plaza održana donatorska večera. Tokom večere održana je modna revija i aukcija, a prijatelj ovoga projekta je NJ.E. ambasador Wigermark.   

Na modnoj pisti za tu večeru u ulozi manekenki su bile žene štićenice iz Sigurne kuće iz Sarajeva kao i žene iz romskih udruženja. Cilj ove modne revije/donatorske večere je prikupljanje sredstava za ove žene kako bi ih se osnažilo da steknu samopouzdanje kako bi se lakše suočile sa svakodnevnim životnim dilemama.

 

Tu veče nošene su modne kreacije uglednih bh. dizajnera, foto session je radila poznata fotografkinja gđa. Vanja Lisac, a frizure priznati svjetski nagrađivan frizer g. Mahir Sinanović, make-up profesionalna stilistkinja gđa. Maja Talović. 

 

Prikupljena sredstva sa ove večere će transparentno bit uplaćena na bankovne račune organizacija koje su odgovorne za educiranje ili buduće zapošljavanje ovih žena. 

 

Večeri su  prisustvovali predstavnici diplomatskog kora u BiH, predstavnici ženskih udruženja, kao i brojni poslovni ljudi.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.