x

U klubu Cappy održan humanitarni koncert ``Srcem za Mirsada``!

Sinoć je Club Cappy bio mjesto gdje se pjevalo srcem. Naime održan je najavljivani koncert "Srcem za Mirsada", a prisutni su u ugodnom ambijentu i veoma dobroj  atmosferi uživali u izvedbama dvanaest izvođača koji su odlučili da dođu i pjevaju dušom za ovog dječaka. Nastupili su: Adis Škaljo, Elmedin Kadrispahić, Slađa Hodžić, Elvin Kadrić Kadra, Šaćir Ameti, Adnan Bašić, Belmin Travnjak, Dženana Đidić, Almir Sofić, Adnan Delić, Benjamin Kermo, a posebnu pažnju od prisutnih dobio je momak koji ima samo 16 godina, a pred kojim je kako mnogi kažu svijetla budućnost, te je mnoge ostavio bez teksta. 

Club Cappy

Jelah 74264 Jelah, Bosnia and Herzegovina

Da atmosfera dođe do tačke usijanja pobrinuo se dvojac koji su činili momci iz ZMBT i Zvezda Granda, Škaljo Adis i Elmedin Kadrispahić. Ono što je vrijedno i što zaslužuje da se iznese u javnost jeste da je među prisutnima bio momak velikog srca koji je rekao da želi da ostane anoniman, a koji je Adisa Škalju i Elmedina Kadrispahića počastio bakšišom od preko 600 KM, a koji su ovi divni momci uz dogovor i bez imalo razmišljanja dali za ulaznice, a sve u svrhu liječenja ovog dječaka.

 

- "Mislim da bi trebalo da budu primjer svima nama ! Koristim priliku kao organizator da se zahvalim Vašem portalu za podršku, hvala clubu Cappy koji je ustupio prostor, hvala konobarima koji su se dogovorili da za svoje dnevnice kupe ulaznice, hvala Alisa i Amir Ćostović iz New Yorka, PLANJAX, te KANTIĆ TOURISTIK koji su pomogli u organizaciji ovog koncerta... Nadamo se Mirsadovom boljem sutra, i uz Božiju pomoć očekujemo njegovo ozdravljenje... Mirsade uz tebe smo", rekao je za naš porta organizator događaja.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.