x

U poslovnom centru FIS Vitez otvoren Silver Shop: Jedinstveni nakit na jednom mjestu!

U nedjelju, u poslovnom centru FIS Vitez sa početkom u 12:00 sati otvorena je treća poslovnica bosanskohercegovačke firme Hasanović Promet koja se bavi proizvodnjom i prodajom srebrenog nakita. Svečanom otvorenju prisustvovali su prijatelji firme, gospodin Pero Gudelj, vlasnik FIS-a i gospodin Advan Akeljić, načelnik Općine Vitez koji su uz direktora Hajrudina Hasanovića otvorili Silver Shop, te izrazili svoje želje za uspješnom suradnjom i međusobnim radom.

Hasanović Promet, pod okriljem brenda Dijamant je vodeći proizvođač nakita sa domaćeg tržišta, koji izrađuje unikatne komade pomoću 3D tehnologije, modernih printera koji kupcima daju mogućnost da sve svoje želje pretoče u stvarnost i konkretan proizvod.

 

Za ljubitelje nakita od srebra i poludragog kamenja Silver Shop tim pripremio je veliki asortiman, koji je uz prigodnu ceremoniju i prezentovao.

 

Silver Shop u Vitez donosi dašak luksuza ali po pristupačnim cijenama, a zbog jedinstvene proizvodnje kojoj su originalnost i kvalitet najvažnije odlike, sav nakit podliježe garanciji pa se uz kupovinu dobije potrebni certifikat, kao dokaz vjerodostojnosti brenda i kvaliteta.

 

U ponudi ćete pronaći originalne bisere sa najnovijim srebrenim kopčama te srebro sa poludragim kamenjem, sa pozlatom i kristalima. Ljubitelji srebrenog nakita će uz stručno osoblje moći izabrati autentični proizvod prilagođen ukusima ovih prostora te našem životnom standardu.

 

Silver Shop posjeduje širok asortiman, počevši od dječijih narukvnica, ogrlica i naušnica, sve do elegantnih garnitura kakve su prigodne za poseban izgled svake mladenke ili maturantice.

 

Za mladence postoji velika ponuda srebrenih burmi, posebno ekskluzivnih cirkonskih burmi, koje su omiljene ove sezone, po vrlo povoljnim cijenama u rasponu od 60 do 160KM. Srebrene burme kakve možete naći u Silver Shop poslovnici su također dizajnirane u 3D tehnologiji i sam dizajn je u skladu sa najnovijim modnim trendovima.

 

Želite li nakit koji će odgovarati Vašoj osobnosti ali i Vašem novčaniku, Silver Shop je idealno mjesto za Vas.

 

Potražite ih u Poslovnom centru br. 96, FIS VITEZ, svakim danom u terminu od 9 do 21h, a modele i ponudu možete pogledati i na facebook stranici: Zlatara Dijamant:
https://www.facebook.com/zlataradijamant/

 

"Otvoreni smo za sva pitanja, sugestije i ideje. Dobrodošli!", poručuju iz Silver Shop-a.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.