x

U predivnom okruženju Sunnylanda održana završna revija Free Modelsa!

Po prvi puta do sada u neopisivo lijepom, prirodnom i vrhunski uređenom okruženju Sunnylanda na Trebeviću održana je završna modna revija  modne agencije "FModels" kada su se predstavili mališani, članovi spomenute agencije iz šest  osnovnih škola, sa različitim izlazima i koreografijama.

Dio večeri posebno je upriličio izlazak starije profi grupe koja se predstavila u bijelim balskim haljinama upotpunjenim Svarowski krunicama i bijelim rukavicama, a sve je rađeno specijalno za nedavno održani prvi Austrijski Bal u Vijećnici. U sklopu revije održan je i izbor najboljeg modela "Best Model for FModels 2017.", gdje su najtalentiraniji polaznici odnijeli pobjede u četiri kategorije i na dar dobili poklone grada Beča.

 

Za sami kraj jš  jednom su prodefilirali svi učesnici, a i ovaj put slatkišima ih je obradovao "Vispak". Ovom revijom modna agencija FModels je uspješno, kao i svih prethodnih godina završila obuku za ovu sezonu i svi polaznici su dobili i diplome. 

 

Organizatori su iskoristili priliku i zahvalili se izuzetno ljubaznom osoblju "Sunnylanda" na prelijepom prostoru, uslužnosti i saradnji!

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.