x

UBICA JELENE MARJANOVIĆ BIĆE UHAPŠEN U NAREDNIH 48 SATI: Zašto je Vučić ovo rekao BAŠ PRED IZBORE?

Sjećamo se mnogobrojnih neispunjenih obećanja novoizabranog predsjednika Aleksandra Vučića, koja su počela još pred izbore 2012. godine, kada je tvrdio da će se živjeti mnogo bolje kada on dođe na vlast. Jedno od mnogobrojnih, možda i najupečatljivije, bilo je da će ubica pjevačice Jelene Marjanović biti uhapšen u narednih 48 sati, piše Espreso.rs.

To obećanje dato je 21. aprila, samo tri dana prije izbora, i do danas nije ispunjeno. Još malo pa će biti 14 mjeseci kako je tadašnji premijer obećao da će riješiti ``misteriju`` koja se stvorila u vezi ubistva ove nesrećne pjevačice. 

 

Simptomatično je vrlo što Aleksandar Vučić nije propustio priliku da neposredno pred izbore, 24. aprila prošle godine, iskoristi ubistvo pjevačice Jelene Krsmanović i najavu da će slučaj ``biti riješen``, kao još jedan adut kod glasača, najviše onih neopredijeljenih. 

 

- Ono što mogu da kažem je da će ubica biti uhapšen u narednih 48 sati - izjavio je Vučić tada za beogradske medije.

 

Ova očigledna laž, kako se ispostavilo, možda mu je donijela poneki glas na izborima. Međutim, od tog dana, Vučić se više tim povodom nije oglašavao.

 

Izbori su prošli, on je pobijedio, i više, izgleda, nije bilo važno da li će se ovo ubistvo, jedno u nizu nerasvijetljenih, razriješiti.

 

Da podsjetimo, Jelena Krsmanović ubijena je u subotu, 2. aprila 2016. godine. Tijelo je pronađeno dan kasnije, na nasipu u Crvenki, nakon što je u subotu uveče policija krenula u potragu za njom kada je suprug Zoran Marjanović prijavio nestanak.

 

On je tada rekao da je sa suprugom i kćerkicom krenuo u šetnju, a da se Jelena u jednom trenutku odvojila kako bi otišla na trčanje, nakon čega joj se izgubio trag. Nalaz obdukcije pokazao je da je pjevačica ubijena je sa devet udaraca tupim predmetom, međutim, zahvaljujući ``sjajnoj i veoma preciznoj`` istrazi, oružje kojim je Jelena ubijena još nije pronađeno.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.