x

UBIĆE ME AKO PISNEM, ZNAM ŠTA SE DEŠAVALO: Šta kuma Vera zna o Marjanovićma?

Kuma Vera, osoba od povjerenja porodice Marjanović, vidjela se u jednom beogradskom kafiću sa Radom Matić iz Beča sa kojom je Jelenin muž, Zoran razmjenjivao lascivne prouke o čemu je i sama Rada nekoliko puta javno pričala. 

Kuma Vera bila je žena od povjerenja porodice Marjanović, poslije ubistva bila je kao kućna pomoćnica Marjanovića. Kada su objelodanjene poruke koje je Zoran razmjenjivao sa Radom, kuma Vera je izgubila povjerenje u Zorana smatrajući da tako nešto ne priliči nekome ko je tek izgubio ženu. Tada je izgubila povjerenje Zoranove majke, Zorice i polako su je istisnuli iz kuće, prenosi Srpski Telegraf nove detalje iz istrage.

 

Ona se iz Borče iselila prošle nedjelje, ali je ubrzo i stupila u kontakt sa Zoranovom ljubavnicom. Rada ja za Srpski Telegraf takođe potvrdila da se vidjela sa kumom Marjanovića i da su tada razmijenile brojeve i dogovorile se da se opet vide i čuju.

 

– Djelovala je kao da želi nešto da mi ispriča. Odmah sam pristala, vidjela sam da je u panici. Stalno je trljala ruke i okretala se iza sebe. Pokušala sam da joj objasnim da nema razloga da se plaši i da će se saznati šta je bilo sa Jelenom – priča Rada za Srpski Telegraf.

 

Ona takođe dodaje da je Vera u jednom trenutku izgovorila rečenicu koja će joj ostati u pamćenju:

 

– Ubiće me ako pisnem. Znam šta se desilo i šta se sve dešavalo u kući. Ali, Rado, ne smijem – povjerila se Vera na šta joj je Rada rekla da nema razloga da se plaši.

 

Stalno je ponavljala kako joj je žao Jelene i da bi voljela da se istina što prije sazna.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.