x

UBICU JELENE MARJANOVIĆ VEĆ SVI ZNATE: Zlikovac se često pojavljivao u MEDIJIMA!

``Onaj ko je ubio Jelenu Marjanović je izuzetno posesivna i ljubomorna osoba sa velikim psihičkim problemima.`` Tako za Kurir počinje priču dr Mevludin Duvančić, fizijatar i parapsiholog iz Doboja, koji je pomogao mnogim ljudima da nađu nestale članove porodice i dodaje:

- Ubica pjevačice Jelene Marjanović pokušao je da izvrši samoubistvo nakon zločina. On o tome i dalje razmišlja, ali tu namjeru neće sprovesti u djelo. Neće se ubiti. Jelenino ubistvo biće riješeno za mjesec i po do dva i javnost neće biti mnogo iznenađena kada sazna ko je izvršio taj zločin, jer se ubica već pojavljivao u medijima.

 

Obraćali su mu se ljudi iz čitavog regiona, ali i iz evropskih zemalja i kako kaže, učestvovao je u rješavanju preko 180 slučajeva nestalih osoba.

 

Mevludin Duvančić, poznat i kao balkanski Nostradamus, ispričao je ono što vidi i osjeća u vezi sa ovim ubistvom.

 

- Mnogo toga osjećam, ali ne mogu sada da govorim o tome i da javno detaljišem. Mogu da kažem da će se to ubistvo riješiti prije godišnjice. Očekujem da će javnost u roku od dva mjeseca saznati ko je ubica. Policija već zna ko je počinilac. U opticaju su dvije osobe i sad očekuju konkretan potez jedne od njih. Očekuju da se osumnjičeni slomi, da nešto učini ili napravi neku malverzaciju. Ta osoba je pod velikim pritiskom i zbog toga razmišlja o samoubistvu, ali dio njega neće doći. U pitanju je izuzetno posesivna osoba sa velikim psihičkim problemima. U pitanju je podvojena ličnost, koja je djelimično svjesna i nesvjesna nekih stvari. Inspektor koji sad vodi istragu to dobro radi. Javnost se neće šokirati kad sazna ko je ubica - rekao je Mevludin.

 

Podsjećamo, pjevačica Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči kad je sa suprugom i kćerkom otišla na trčanje. Kasnije je pronađeno njeno unakaženo tijelo u kanalu. Za ubicom se i dalje traga.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.