x

UBISTVO ARMINA OSMANAGIĆA: Raspisana potjernica za Sorajom!

Crnogorska policija raspisala je lokalnu potjernicu za starletom Sorajom Vučelić (29), koju traže u okviru istrage ubistva Baranina Armina Muše Osmanagića. U potjernici piše da se ona traži radi prikupljanja obavještenja, ali i sumnje da prikriva važne dokaze u tom predmetu.

Starletu i  manekenku žele da vide u barskoj policiji zbog toga što im se, nezvanično, njen iskaz ne slaže sa drugim dokazima. Nju su beogradski inspektori tim povodom saslušali  početkom oktobra.

 

``Tačno je da je tražimo, jer nam odavno nije dostupna. Želimo da joj mi postavimo neka pitanja za koja smatramo da su važna za istragu. Njen iskaz u Beogradu ima poprilično ``rupa``, tako da želimo ponovo  da je propitamo o svemu``, rekao je sagovornik.

 

Na dan kada je Osmanagić iz snajpera usmrćen ispred  svog restorana “Savoja”, starleta je neposredno prije ubistva sjedila u bašti.

 

Soraja je, kako vjeruje policija, za stolom bila u društvu  dvije prijateljice, ali su otišle prije nego je iz daljine ispaljen smrtonosni metak u  Osmanagića.  Zbog toga je  policija tražila od kolega u Beogradu da hitno saslušaju Soraju, ali se na to tada čekalo jer je starleta u to vrijeme bila  na Maldivima.

 

Nakon povratka, tvrdila je  da nema  mnogo šta da kaže  o tom slučaju, tvrdeći da Osmanagića poznaje iz Bara i da je tog dana trebalo da od njega preuzme skupocjeni “maserati” zbog snimanja spota u Crnoj Gori.

 

Inspektore iz Bara interesuju kontakti Soraje sa Osmanagićem, ali i to šta je tih dana radila na moru, sa kim se viđala, kao i da li je imala neka saznanja o planiranju likvidacije. Inspektorima će biti važno da im Soraja pojasni sa kim je sve bliska iz klana Luke Bojovića i pokojnog Luke Đurovića, jer se vjeruje da je prisna sa jednim od članova te grupe iz Beograda.

 

``Znamo da ima kontakte sa članovima grupe Luke Bojovića”, kazali su u MUP. 

 

Ubijeni vođa jake barske grupe usmrćen je iz snajpera usred dana, a policija još nema nikakve detalje o tome ko je sve učestvovao u organizaciji i logistici te likvidacije.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.