x

UBISTVO U SUBOTICI: Slijepi šampion Srbije prilikom hapšenja hladnokrvno izgovorio OVE riječi!

Miloš Čodanović (28), bivši suprug Monike Ikotić (43) koju je ubio u utorak, prilikom hapšenja je rekao: „Neka, znam da sam kriv, ali imam dobre advokate koji će me izvući.“ Plačnim glasom, u šoku i nevjerici da više nikada neće vidjeti i zagrliti svoju kćerku Moniku, Julija Ikotić kaže da je Čodanović, koji je šampion u bacanju kugle među slabovidim osobama u Srbiji, došao sa buketom cvijeća u kuću i da u prvi mah nije mogla da nasluti tako veliku tragediju.

- Najviše me boli što nisam mogla da joj pomognem. Kada sam začula jauke iz kuhinje, uletjela sam i počela sam da ga vučem za kaput, uhvatila sam nož i rasjekla se, a on me je gurnuo, sjeo je na mene da ne mogu da se pomjerim, a nju je i dalje ubadao besomučno. Čak je nogom zatvorio vrata da niko ne pobjegne napolje. Htio je i mene da ubije, ali ja sam uspjela da izađem i odmah sam pozvala Hitnu pomoć - neutješna je Monikina majka Julija.

 

Kada je došla policija, Miloš je stajao u dvorištu.

 

- Dok su ga hapsili rekao je da ima dobre advokate i da će ga oni izvući bez obzira što je kriv, a kada je Hitna pomoć iznosila Moniku dobacio je ljekarima: „Spasite mi ljubav“. A moje Monike više nema i nikada više neće biti ništa isto. Moji divni unuci, njena djeca su odlični učenici, a on nas je sve zavio u crno. Ovo je užas koji ne smije niko nikada da doživi. I unuci i ja moramo da potražimo stručnu pomoć - jeca Julija.

 

Monikina majka kaže da je njena kćerka već imala brak prije nego što se udala za Miloša, a poslije tri godine razvela se i od njega. S ocem svoje kćerke i sina ostala je u dobrim odnosima, dok se sa Milošem i svađala i mirila.

 

- Bili su tri godine u braku, razilazili su se i nastavljali ponovo, a kako sam mislila da je u pitanju ljubav, nisam se miješala. Djecu nisu imali, kratko su živjeli kod nas, a kada su počeli nesporazumi odselili su se i ubrzo razveli. Moja kćerka je bila zaista omiljena i dobra osoba, u firmi „Kontinental“ je bila u grupi najboljih radnika - rekla je Julija.

 

Ubica je dok mu je Monika služila kafu zgrabio nož iz fioke i nasrnuo na nju. Zadao joj je više smrtonosnih udaraca i posjekotina i ona je u bolnicu dovezena bez znakova života s ubodnim ranama na lijevoj šaci, lijevoj podlaktici, nadlaktici, lijevoj dojci i dubokim rezom ispod potiljka koji se pružao do kičmenog stuba. Dok je ubijao ženu monstrum je zadobio povredu palca na desnoj ruci, zbog čega je u pratnji policije odveden u bolnicu, gdje mu je odstranjen nokat.

 

Šandor Sekelj, trener parasportiste, kaže da je doživio šok i da je u nevjerici od kada je čuo šta je uradio mladić koga je smatrao dobrim sportistom i čovjekom koji ne bi mogao nikome da naudi.

 

- Namjeravao sam ovih dana da ga nazovem da bismo se dogovorili kako ćemo se organizovati za treninge. Zimi smo se rjeđe viđali pošto je tada najviše vremena provodio u teretani, a iznenadio sam se kada sam čuo da je prije ubistva, dan ranije, u ponedjeljak, bio na Gradskom stadionu. Razgovarali smo ponekada o privatnim stvarima, znam da se razveo, a pošto su se i dalje svađali i mirili, znao bi da kaže da mu ona previše prigovora. Međutim, slučajno sam jednom prilikom upoznao Moniku i zaista je ostavila lijep i pozitivan utisak na mene. Ne znam šta se s njim desilo, svuda mu je dobro išlo i imao je velike sportske planove, a sada je sve to nestalo - zaključuje Sekelj.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.