x

UČESNICA ZVEZDA GRANDA SANJALA UMRLU MAJKU NOĆ PRIJE PUTA: A onda, kad je trebalo krenuti...

Lijepu Sarajku Belmu Karišić šira javnost upoznala je tokom takmičenja u okviru jedne od sezona muzičkog realityja takmičenja “Zvijezda možeš biti ti“ (ZMBT). Talentirana mlada pjevačica tokom takmičenja imala je smrtni slučaj, pa je sporazumno napustila show ZMBT.

– Belma je bila jako vezana za majku i ona joj je bila najveća podrška tokom takmičenja. Pred samo finale showa ZMBT njena majka imala je moždani udar i nažalost preminula. Nakon toga s čelnicima Hayata Belma se sporazumno dogovorila i napustila je takmičenje – kaže naš izvor.

 

No, ovo godine imamo priliku ponovo gledati Belmu na sceni. Naime, nakon što je završila srednju muzičku školu, odlučila je okušati se još jednom i to van granica BiH. Sarajka je u srpskoj prijestolnici u showu “Zvezde Granda” već osigurala svoje mjesto u petom krugu, iako je, kako komentiraju muzički znalci, ovogodišnja sezona najjača do sada.

 

Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Ana Bekuta i Aca Lukas joj predviđaju blistavu karijeru. Pored dobro uvježbanih interpretacija, Belma blista i na sceni, pa za svaki nastup i po nekoliko dana bira svečane haljine kako bi sve u paketu bilo na visokom nivou.

 

No, kako doznajemo mlada talentirana pjevačica dvoumila se hoće li nastupiti u jednoj od emisija.

 

– Noć prije nego što je trebala krenuti u Beograd, Belma je sanjala majku za koju je mnogo bila vezana i ujutru kada su trebali krenuti na put njen tim i ona, Belma je kazala da ne želi ići. Nakon nagovaranja cijele porodice, a posebno njene tetke, pjevačica se spakirala i ipak odlučila pjevati – završava naš izvor.

 

Podsjetimo da je u toj emisiji, u minutama predviđenim za baražno pjevanje, namijenjeno za dvoboj sa drugom kandidatkinjom koja je dobila iste ocjene kao i ona, Belma otpjevala a capella pjesmu Hanke Paldum “Majka”. Nije mogla sakriti suze, a nastupom je rasplakala i cijeli Balkan.

(Doznajemo.com/Express)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.